3. maaliskuuta 2013

Kolibrikoru ja muitakin

Mun piti koko hiihtoloma (en hiihdä) maalata ja neuloa ja koruilla....ja sitten onkin ihan käsittämätön blokki kaikkeen! Ihan meni televisiosta zombiesarjoja ja elokuvia katellen ja kirjoja lukien koko loma. Viimeisenä päivänä eli tänään tuli sitten hinku pujotella avainnauhoja. Ja kyllähän se taas innosti, kun olin tilannut uusia herkullisia helmiä...ihan ekaksi kuva tästä kolibrista, joka on siis yksityiskohta ystävälle pujotetusta avainnauhasta.Tämmöisiä puuhelmiä tilasin Kirjohelmestä, jossa on hyvät valikoimat ja erittäin nopea toimitus. Tilasin aamulla ja seuraavana aamupäivänä oli jo postilaatikossa tavara!!


Noista keltaisista helmistä ja Sinellistä ostetuista liloista tuli tämmöinen avainnauha ystävälle. Mausteeksi väleihin gunmetallihelmiä ja sitten se kolibrihelmi, joka löytyi laatikon pohjalta, lisäsäihkeeksi violetti ja keltainen AB särmiölasihelmi. Antiikkihopenvärinen avainlukko Sinellistä.


Nämä kolme nauhaa ystäville tilauksesta, toivottiin hopeaa, lasia ja mustaa. Punaisessa on puuhelmiä nuo punaiset. Toisessa mustassa särölasihelmiä, toisessa pitsimäisiä hopeahelmiä.


Vaijeriin pujotettuja nuo mustat, punaiseen laitoin 1mm paksun kumilangan, joka vaikutti tukevalta ettei roikottele liikaa kaulassa. Laatikon pohjalta löytyi koristeeksi kauan sitten ostettu kalevalahenkinen iso antiikkimetallihelmi.


Vastavärien ystävänä tykkäisin kyllä itsekin tästä kolibrikorusta....mulla taitaa olla toinen kolibri siellä laatikossa hmmm....Ja tässä kaikki samassa läjässä, toivottavasti saajat ovat tyytyväisiä :D


Lopuksi vielä sellainen iloinen uutinen, että sain ystävältäni Kaunis Blogi-tunnustuksen hänen omassa Ratkomatta paras :) -blogissaan !! Kiitos vaan kaikille teille jotka käytte joskus kurkkaamassa onko tämä emäntä saanut jotain aikaiseksi ja todella mukavaa on saada kommentteja :DTunnustuksen säännöt:
Pitää kertoa itsestään kahdeksan paljastavaa asiaa ja jakaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle bloginpitäjälle. Lisäksi pitää kopioida ylläoleva kuvasymboli.

 Jaan tunnustuksen kolmelle tutulle blogille:


ja sitten paljastelen itsestäni asioita:
1. Olen tänä vuonna kolmannen luokan opena mukavalla kirkonkylän koululla.
2. Opetan myös yläkoululaisille tekstiilitöitä.
3. Nukun aina korvatulpat korvissani.
4. Hammastahnani pitää aina olla geelihammastahnaa, muuten karmii selkäpiitä...
5. En tykkää marjastamisesta.
6. En voi sietää Eppu Normaalin biisejä
7. Olen keksinyt liian hyvän herkun: Turkkilainen jogurtti + muromysli.
8. Minulla on 10v poika ja kohta 13v tytär ja mukava mies.

Virkkuukoukut alkaa heräilemään eloon näin kevättalvella ja taidankin pian virkata laukkuja kasin tyttöjen kevätkässää varten malliksi :D Siitä sitten enemmän jos valmista tulee.
Korennon kuiskausta  päivitän , jos saan pensselit vauhtiin ja jonkun viidestä keskeneräisestä taulusta valmiiksi!


1 kommentti:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Täytyy nyt alkaa miettimään noita paljastuksia... ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.