5. heinäkuuta 2018

Weekend bag Marimekon kankaasta

Olen jo pari vuotta haaveillut ompelevani juuri tästä kankaasta viikonloppulaukun itselleni ja kun kangas keväällä osui Marimekon tehtaanmyymälässä Kyyjärvellä käteeni alehintaan, laitoin homman tulille. Kaavan olen napannut Laukkuhullun ompelukirjasta, mutta olen muokannut sitä aika paljon. 
Kangas Marimekon Pikkukivet -kanvaasia.


Ennenkuin pääsin aloittamaan, piti tilata sieltä, täältä ja tuolta kaikenlaista nippeliä, lenkkiä, hihnaa ja nastaa. Tilasin ainakin Slöjdiltä tuota suosikkinahkahihnaani ja en edes muista mistä kaikkialta tilasinkaan, mutta siinä vaiheessa kun tilasin Karnaluksista vahingossa 100 D-rengasta, päätin rauhoittua. Onneksi ne maksoivat vain 12e, että taloudellinen menetys ei ollut suuri ja eipä tartte varmaan enää D-renkaita mistään tilailla jatkossa....

Laukun pohjassa on on 6 kappaletta metallisia nastoja, ns. laukunjalkoja, ettei pohja ota maahan täysillä kiinni ja pohjaan olen ommellut kovikkeeksi nahkapaperia. 
Vuoriksi ompelin hattarapinkkiä puuvillakangasta. 
Kyllä tällä kehtaa tavaransa kantaa ja kerran jo junamatkalla testasin tätä. Ihan joka paikkaan ei henno tätä ottaa mukaan, esim. Onnibussin matkatavarakonttiin en kyllä halua tätä laittaa likaantumaan. Tällä reissataan nätisti ja tyylikkäästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.