1. kesäkuuta 2015

Meikkipusseja

Tulipahan kokeiltua tämäkin, 'laatikkomaisen' meikkipussin ompelu. Pinterestissä näyttää olevan hyviä tutoriaaleja, minä katsoin tästä: diy-mini-boxy-makeup-bag.
Tykkän itse tuosta hattaran värisestä vetoketjusta, tuo väriä juuri sopivan ripauksen, vaikka hyvät värithän tässä isommassa on tämmöisen mustavalkokeltafanaatikon mielestä...Ja mitä tästä opimme:

Tein tuon harmaan (Marimekon kangasta) ensin, mutta siitä tuli liian lyhyt. Vetoketjuhan kaartuu molemmista päistä, joten se pitää ottaa huomioon. Ja vaikka tässäkin on vuori, niin liian löysä on minun makuuni, mustavalkoinen on jämäkkää kangasta (Ikean kangasta) ja vuorina samaa Eurokankaan ohutta ulkoilukangasta kuin toisessakin. Lisäksi seuraaviin teen ainakin toiseen päähän lenkin, josta voi pitää kiinni vetoketjua sulkiessa. Haasteellisinta on saada nuo kauppakassin kulmat samanmittaisiksi, tässä protossa eivät ole, vaikka pariin kertaan korjailinkin. 2 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia ja muitakin käsitöitä, jäänpä seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Mukava saada uusia lukijoita:) Sinunkin blogissasi Pomada oli inspiroivia juttuja, joten minä seuraan sitä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.