31. joulukuuta 2014

Keltaisia talvimekkoja

Keltaiset mekkoset tuli ommeltua jo muutama viikko sitten, mutta en vaan ole ehtinyt laittaa tänne enkä siksi niitä ole vielä pitänyt päällä. Luonnonvalon puute on estänyt kuvaushommat, mutta nyt lomalla ehtii semmoiseenkin aikaan että vielä näkee ja terassilla sitten sai Glooria poseerata mekot päällä. 
Onneks sillä ei oo käsivarsia niin ei palella....


Tämä kangas odotti The kaavaa, eli piti huolella suunnitella mitä tästä teen. Ehdolla oli paita pitkillä hihoilla, yöpaita ja mekko. 
Viimein päädyin rennonmalliseen mekkoon, kaava on Käsityökerhon lehdestä 5-6/2013 malli nro 12 Tunika. Sivusaumassa on taskut. 
Kangas on Noshin Click!-luomutrikoota ja väri+kuvio hurmasivat minut heti. Pesin kankaan 40 asteessa värinkeruulappujen kanssa ennen ompelua. Toinen mekko on tehty lempparikaavallani, hieman mallia löysentäen ja kaula-aukkoa muutellen. Hyvä malli, jota voi  muunnella huiveilla ja villatakeilla ym. asusteilla mielensä mukaan. Alle voi myös pukea pitkähihaisen trikoopaidan. Kangas Eurokankaasta, polyesteritrikoota. Tätä on siellä todella monen värisenä. 
Oisko se jompikumpi työmekoksi kunhan lomasta 'päästään'? :D


2 kommenttia:

  1. Molemmat mekot näyttää tosi hyvältä, sellaisilta mukavan-oloisen näköisiltä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susu, semmoisia niistä piti tullakin :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.