17. maaliskuuta 2014

Kevään keltakukkia eteiseen

Mies vinoili joku aika sitten että jokohan nuo syksyllä ostetut tapetit on kohta pois muodista, kun ne oli edelleen rullalla kaapissa. 
Siispä rykäsimme ne seinään talvilomalla. Ihastuin ja heti ostin pari rullaa tätä tapettia K-raudasta, rulla 39,90. Eteisemme on konstikas tapiseerata, sillä yhtään kokonaista vuotaa ei tule, vaan kaikista täytyy jotain leikata pois. Tässä ekaksi lopputulos:


Alkutilanne, tosin jo "riisuttu malli", huom. retro-lattia vuodelta 1979....
Entinen tapetti ehkä kahdeksan vuoden takaa. Tuosta muurin ja vessan oven välistä revin paneelin irti, että saan uutta kuosia enemmän näkyviin. Piti sitten vähän gyprokkia tilkitä....(mies, en minä)

ja eikun mittaamaan. Meillä tehdään tapetointikin vatupassilla. Pienen avaavan keskustelun jälkeen mies ryhtyi laittamaan vuodat millintarkasti seinille ja meikäläinen leikkeli ja liisteröi.


Ta-DAA!!


Tässä jo avainkaappi ja magneetti jne. seinässä takaisin. Tuon ikealaisen naulakon maalasin sitruunankeltaiseksi, oli ennen punainen.


Ikean magneettitaulun kehykset maalasin valkoiseksi, entinen väri oli puunväri.Alapuolella koululaistemme reppunaulakko, mutta visuaalisen nautinnon lisäämiseksi olen ottanut kamat kuvasta pois....pitäisköhän laittaa tenaville musta-kelta-valkoiset reput??


Kyllä meillä mustavalkokeltaista tahtoo ängetä joka paikkaan....


Mattokokeilu menossa, halusin tuon kanttisen maton pöydän alle ja keksin laittaa tuon virkatun tuohon tyhjään kohtaan. Tuntuu toimivan, nyt vaan pitää ostaa tuohon pikkumatolle se Ikean musta korituoli, eikö??


Sisustussekoilut jatkuvat kevään aikana :D Makkarin tapetit vielä rullassa, odottelen kesälomaa siihen hommaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.