5. lokakuuta 2013

Ihmetekoja valkoisella maalilla

Viime heinäkuussa sain onneksi sellaisen uudistusmielisen kohtauksen, että tämä 15 vuotta vanha pyökkikaappi sai viimeinkin valkoisen maalin pintaansa.

 Tässä heti rinnakkain ennen ja jälkeen -kuvat

Tässä kaappi tyhjennettynä, samalla tuli inventoitua astiat ja kynttilävarannot ja servettilaatikko. Yllättävän paljon tavaraa pitää sisällään tämmöinen kaappi....


Onneksi ei tarvinnut tehdä sitä inhokkihommaa eli hiomista kuin eka vaiheessa kevyesti. Pinnassa oleva ohut lakkakerros piti rikkoa ennen pohjamaalia.


Tässä siis pohjamaalissa, edustalla oleva teline todella kestää äidin painon, kuten poikamme vielä varmisti...
Pohjamaalin jälkeen 3 kerrosta Empireä ulkopintaan ja 2 kerrosta sisäpintaan, kun nehän ei näy minnekään. Takapuolta en maalannut kaapista.


Sitten alkoi mustien nuppien metsästys, entiset olivat messinkiset eikä nyt sitten mitenkään käyneet enää. Ikeasta oli tietenkin just haluamani malli kesällä loppu joten viime viikonlopun Ikea-reissulla vasta päästiin nupit ostamaan. Nämä ovat itseasiassa tummanharmaat.
On se merkillistä, että tämmösiä perusnuppeja mustana ei ihan rautakaupoista löydy, mutta kaikenlaista kultaista, kromista ja messinkistä monenmoisena krumeluurina mallina kyllä, sanoisin jopa että vedinmallistot ovat juuttuneet kasari-ysäri-tyyliin. Mun miälestä!


Käytiin siis Ikeassa....fanaatikot tunnistanevat kuvasta ostokset...


Keittiömme on saanut vuoden aikaan todella uuden ilmeen, sillä nuo kaapinovet olivat iloisesti vielä toissakesänä tällaiset (kuva ei herkille katsojille....)


Että kyllä valkoisella maalilla saa ihmeitä aikaan ja tuntuu että neliöitäkin tulee lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.