2. kesäkuuta 2013

Kukkaro lahjaksi

Kaikenlaista pientä käsityötä on valmistunut, mutta mitään ei ole ehtinyt bloggailemaan. Tälläisen kukkaron värkkäsin viime viikolla eräälle ihanalle uudelle ylioppilaalle lahjaksi!
 Kangas on joskus vuosia sitten ostettu Sinooperista ja on vain odottanut oikeaa hetkeä päästä käyttöön. Tähän se sopi hyvin. 
Kuva on itse maalaamani taulu, alkuperäinen täällä taulublogissani Korennon Kuiskaus ja siitä tulostin pienikokoisen version peilikuvana. Kuva siirretty kankaalle Art Mediumin avulla, jolloin peilikuva kääntyy taas oikeinpäin. 
Lopuksi pintaan Textil Decoupage- lakkaa. Kukkaron kehys Sinellistä.


Takapuolella alareunassa Korennon Kuiskaus- merkki, joita teetin 100 kpl ja sitten kässäjutut siirtyikin Korennon Tanssiin, joten merkit on jääneet käyttämättä. Tähän se nyt sopi, kun tuossa kukkarossa on tauluni kuva. 


Sisäpuolella on tumman pinkin (magenta) värinen samettivuori. Joku toope unohti ottaa kuvan siitä....ja sitten sainkin kuvan jälkeen päin, kiitos Ronja :D Kesälomani alkoi eilen ja kova hinku on tehdä sekä tauluja että käsitöitä. Parin päivän sisällä saan kauan haaveilemani upouuden ompelukoneen, joten ompelutöitä varmasti tulee!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.