5. helmikuuta 2013

Menestyksellistä keskeneräisten töiden loppuunsaattamista!

Pieniä neuletöitä saatu valmiiksi! Paha tapa meikäläisellä innostua seuraavasta työstä ennenkuin edellinen on valmis....tämmösiä ollut useilla puikoilla:

Huovutetut kintaat


Pintaan oli ihan pakko kirjailla puu


Piti kokeilla kolmiohuivi


Reunassa epätoivoista virkkausta....lanka peijakas ei riittänyt neuloa isompaa ja virkkaamalla useamman kerroksen koristereunaa sain pikkuisen isommaksi....mutta on se vähän nafti. Saatanpa joskus purkaa tämän johonkin toiseen työhön.


Samasta langasta palmikkolapaset. Malli omasta päästä. Kämmenselän puikoilla siis helmineuletta ja pientä palmikkoa neljällä silmukalla. 8 s puikolla.
Miehelle villasukat Dropsin sukkalangasta Big Fabel
Oikeutin itseni ostamaan kantikkaat sukkapuikot näihin....


Armas ihana alpakkalankatilaukseni! Tilasin taas Lankaideasta, ja ei varmaan jää viimeiseksi kerraksi. Tästä ruskeasta Artesano Aran- langasta siis em. lapaset ja kolmiohuivi. Sininen Sulka on vielä neulomatta.


Sitten höynähdin tekemään ekoja huovutettuja lapasiani Novitan Huopasesta. Oikeutin itseni ostamaan samalla kantikkaat 8mm puikot.....en muista puikkojen valmistajaa, mutta ruusupuiset ovat.Ohje lapasiin löytyy Novitan sivuilta. Mulla naisten koko, 10 s puikolla.


Näyttää jättiläisen uunikantaalta...
mutta heti yhdellä konepesukerralla huopuivat tosi paksusti ja tasaisesti! Siis ihan
PERFECTO!Tuli sitten tuherrettua itselle pari avainnauhaakin työpäivien iloksi. Näitä lisää, violetit puuhelmet odottelee pujottajaansa....


Tässäpä oli pläjäys kaikkea sekalaista pientä. Taitaa ensi vuoden joululahjat olla huovutettuja ja taidanpa aloitella niitä seuraavaksi. Pintaanhan voi kirjoa mitä vaan, saajalle sopivaa. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Ne oli niin helpot tehdä ja mielessä väikkyy jo vaikka mitä koristelumahdollisuutta. Taitaa lähisuku saada joululahjoiksi kintaita!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.