10. elokuuta 2013

Saanko esitellä: Glooria :)

Olen saanut joitakin ompelun apuvälineitä. Tämä eka on sen luokan hankinta että pari vuotta jo olen kärvistellyt sovitusnuken puutteessa ja silmäillyt nimenomaan tätä kaunokaista nettikaupasta. Koska tilanpuutteen vuoksi tämä tyyppi tulee seisomaan aina näkysällä, useimmiten makuuhuoneen nurkassa, niin piti saada vähän siistimmän näköinen ja puujalkainen. Kärvistelyä siksi, että tämä on hintaluokaltaan kalliimpi daami.... Viimein tein tilauksen ja parissa päivässä saapui tämmöinen paketti:


Hän on Glooria :D
 (Lady Valet Ecru-kankaalla)

Koko S, sopii mun mittoihini skaalansa yläpäässä ja kun jostain luin että pientä nukkea saa aina topattua isommaksi, mutta isoa ei saa pienemmäksi millään, niin otin sitten tämän koon. Tässähän leidi on nyt ihan supussa pienimmillään ja kun kelaa säätimet auki, syntyy torsoon kolot. Aikeissa onkin tehdä vaaleasta trikoosta tiukka huppu suojaksi ja pysyypähän originaali kangas sitten puhtaana plus ei tietenkään näytä niin viipaleiselta hän.


Pitkällisen suupielestä puhumisen ja ilmaan heitettyjen toiveiden jälkeen mies viimein innostui lomallaan  värkkäämään mun lankarullille telineen! YEAH! Ompelutarvikkeita säilytän Ikean Helmer-lipastossa ja yksi laatikko on nyt sitten pyhitetty näille:


Puulevyyn reiät ja 6mm:n pyörörimaa pätkiksi ja tapeiksi. 


Kävikin sitten niin että ompelukoneen puolat ei samoihin tappeihin menekään, mutta niille ajattelin laittaa tämmösen Pinterestistä bongatun systeemin, kunhan pääsen magneettilistaa ostamaan esim. Ikeasta

Kuva Pinterestistä

kuten nimittäin tässä kuvassa meidän eteisestä. Ikeasta ostettu magneettilista on paras avaintenpitopaikka ikinä. Avainkaapissa ennen roikotettiin kaikki, mutta tahtoi käydä niin että kaikki (paitsi minä...) pudottivat avaimet alla olevalle hyllylle tai jollekin pöydän kulmalle ja milloin mihinkin. Tähän listaan on mukavaa ja suorastaan houkuttelevaa napsauttaa avaimensa heti ovesta tullessa. Harvemmin käytettävät avaimet lymyilevät edelleen avainkaapissa pois tieltä. Toimii!!!


Vaatteita olen ommellut, ihan överiksi meni Eurokankaasssa piipahdus.....postaan sitten kun kaikki valmiita :)


.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea tuo rullatappilaatikko!

    VastaaPoista
  2. Kyllä erittäin tyytyväinen olen siihen! Jospa nyt ei menisi langat sotkuun ja löytyisi paremmin :D

    VastaaPoista