20. heinäkuuta 2012

Korut järjestykseen vol.1

Korvakoruja alkaa kertyä vessan kaappiin ihan liikaa ja sitten ne sinkoilee pitkin lattioita kun yrittää jotain sieltä kaapista ottaa. Piti kehittää joku systeemi.


 Nämä rouheat kehykset on maalauspohjan alta kaivettu, eli siis se kangas on siitä revitty pois. Alunperin tarkoitus oli kikkailla tuosta juuttilangasta (Tiimarista n. 4.50e / rulla) joku lankaviritys tuon kehyksen poikki mutta ei ollut kivan näköinen ja ennenkaikkea hankala nätisti laittaa. Ratkaisua miettiessä katse osui puikkoihin ja  7 mm:n bambupuikoilla neuloin taustan kehykseen. Neule on sileää, muutaman kerroksen välein nurja kerros "ripustusriviksi". Niittipyssyllä paukuttelin valmiin neuletilkun kehyksen nurjalle puolelle.


Joku rautalankaverkko olisi varmasti myös kivannäköinen ja toimiva tällaiseen, mutta palkään että hopeiset korut ei oikein tykkää semmoisesta...oli kehiteltävä lempeämpi ratkaisu :)


Tuo juuttinarusta neulominen on muuten aika kivaa ja inspiroivaa puuhaa, varmaan palailen kerän äärelle puikkojen tai virkkuukoukun kanssa kun tulee joku luova kohtaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti