7. huhtikuuta 2012

Puikkokotelo ja penaali

Jo parisen vuotta sitten innostuin mahdottomasti Art Medium- kuvansiirtoliimasta ja mm. nämä tuli silloin näperrettyä. Kertyi äkkiä kasa kankaalle siirrettyjä kuvia ja tekstejä ja koristelin nämä kotelot sitten ylenpalttisesti niillä. Myös miehen vanhat farkut pääsivät uusiokäyttöön.


PUIKKOKOTELO


Päällyspuoli. Kuvia Taru sormusten herrasta -leffasta, tekstit Nightwishin lyriikoita ja sudenkorentokuva oma. Kangas nojatuolin päällystyksestä jäänyttä kangasta (josta myös aiemmin postaamani laukku on tehty).
 Sisäpuoli. Avattu farkunlahje pohjana, takataskut ommeltu päälle. Puikkokolot tikkauslangalla. Pieni vetoketjutasku irrotettu myös niistä farkuista. Tarranauhat reunassa kotelon sulkemiseksi.


PENAALI

Iso penaali puuväreilleni. Farkunlahkeen alaosa katkaistu poikki ja lahkeensuu ommeltu kiinni. Vetoketjut kulmaan. Kuvansiirrot Nightwish. Punaisella tikkauslangalla huristeltu kiinni.
Viimeaikoina ei ole juurikaan tullut tehtyä näitä kuvansiirtoja, sillä tulostin on epäkunnossa ja työntää pääasiassa kakkaa. Muutamia muita kuvansiirtoja löytyy arkistosta, niitä näytän myöhemmin. En ole käyttänyt kuvansiirtoon tarkoitettuja tulostusarkkeja, sillä ne on ymmärtääkseni tarkoitettu mustesuihkutulostimelle ja meillä on laser.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti